MEVHİBE HANIM ANAOKULU
İnönü Üniversitesi Kampüsü Üniversite mahallesi Köşküm Sokak No16 BATTALGAZİ/MALATYA

VİZYON

Malatya ilinde bulunan tüm anne ve babaların çocuklarını, gerek fiziksel koşullar gerekse eğitim açışından okulumuza kaydettirmek için çaba sarf ettiği bir okul olmak.

MİSYON

Çocuklarımızın var olan yeteneklerinin ortaya çıkmasına ve gelişmesine yardımcı olmak; çocuklarımızda öğrenmeye ilgi uyandırmak; oyun yoluyla öğrenmelerini desteklemek; bilişsel, sosyal, duyuşsal, özbakım, dil ve psikomotor becerilerinin gelişmesine önemli ölçüde katkıda bulunmak ve çocuğumuzun çevresi ile olan iletişimine sağlıklı biçimde yardımcı olmaktır.

Beyaz Bayrak ve Beslenme Dostu Okul projesi sertifikası almıştır.
Öğretim Şekli :Tam gün eğitim

Tam gün eğitim

dogalğaz

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık